Email sikkerhedstjek

Sikker email kommunikation med DKIM og DMARC opsætning

Email er for de fleste den primære kommunikationsform i det daglige arbejde. Samtidig er det også én af de største risikoområder og her mange virksomheder rammes af ransomware, virus og andre skadelige forsøg på IT-kriminalitet.

Der kan gøres meget på den tekniske side, for at optimere på sikkerheden. Kryptering af trafikken ved afsendelse og modtagelse, digital signering af mail, beskyttelse mod misbrug af virksomhedens domæne mv. Det er meget forskelligt, i hvor høj grad mail-tjenester og -servere er sikret med de seneste teknologier. Det gælder desværre også blandt store web- og mailudbydere, så man er ikke nødvendigvis sikker, blot ved at have sit website- og mail hosted hos en kendt udbyder.

Bestil et sikkerheds tjek

Vi anbefaler uanset hvad, at man får foretaget et tjek af, hvor sikker email- og domæneopsætningen er i virksomheden. Vi kan hjælpe med et lyntjek af de overordnede elementer. Efterfølgende kan vi hjælpe med grundig screening, hvor vi detaljeret gennemgår sikkerheden hele vejen rundt om jeres email kommunikation. Der udarbejdes en sikkerhedsrapport og I vil detaljeret kunne se, om jeres sikkerhed er OK eller om der kræves yderligere tiltag.

Kontakt os for yderligere information om vores sikkerhedstjek og email screening.