IT- og datasikkerhed

I en moderne verden, foregår en stor del af vores liv på digitale platforme. Det er nemt og hurtigt. Desværre har folk med onde hensigter også opdaget det. Hackere og andre er bedre end nogensinde før til at snyde og forfalske sig ind i systemer og få adgang til oplysninger, der ikke vedkommer dem. Derfor er IT-sikkerhed afgørende for, at vi kan holde vores liv på nettet privat.

Det stiller store krav til din virksomhed, for I skal ikke bare beskytte jer selv, men også kunder, samarbejdspartnere og andre, der er i kontakt med jer. På den anden side må sikkerheden ikke blive så voldsom, at det går ud over brugervenligheden og evnen til at drive virksomheden effektivt.

Hos Open Company finder vi sammen med jer den helt rigtige sikkerhedsløsning for jeres virksomhed. Vi kan også stå for den løbende opgradering og optimering. Så behøver I ikke bekymre jer om sikkerhed, men kan koncentrere jer om at drive virksomheden. Kontakt os for en uforpligtende snak om IT-sikkerhed

Sikkerhedsområdet er i evig forandring. Det er kampen mellem sikkerhedsfolk på den ene side, der vil beskytte dataoplysninger, og kriminelle over hele verden, der vil stjæle forbrugernes penge, sælge personfølsomme oplysninger eller slet og ret bare ødelægge. Internettet er globalt og det er sikkerhedsspørgsmålet derfor også. Open Company samarbejder med de bedste eksperter og samarbejdspartnere for at kunne give vores kunder den bedst mulige rådgivning om IT-sikkerhed. Vi følger tæt med i de seneste nye tendenser og trusler indenfor IT-sikkerhed.

I dag er det ikke længere nok at beskytte vores computere. Alle vores enheder er forbundet med hinanden på kryds og tværs og synkroniserer oplysninger og data med hinanden hele tiden. Det giver hackere og andre endnu flere muligheder end før til at tiltvinge sig adgang. Er der først kommet ubudne gæster ind, kan det være svært at få dem ud igen. Det er langt mere effektivt at sikre alle enheder og dataudvekslinger end bare at have fokus på computeren.

Vi løser hele virksomhedens behov for IT-sikkerhed; computere, tablets, smartphones og andet, som de kriminelle kan forsøge at få kontrol over. Ved at tage os med på råd, kan alle I og omkring virksomheden være sikre på, at der bliver passet godt på alle former for oplysninger.

Open Company løser IT-sikkerhedsopgaver for en lang række virksomheder over hele landet. Ring eller skriv til os for en uforpligtende dialog om jeres behov.