Backup

Ordrer, kundekartotek, lagerstyring og regnskaber er nogle af de typiske ting, en virksomhed har liggende på servere og computere. Går de oplysninger tabt, kan det blive rigtig dyrt – både i tid og penge. Med en backup-løsning fra Open Company er du sikker på, at det der betyder mest for din virksomhed aldrig går tabt. Kontakt os i dag

At have de fleste eller alle virksomhedens aktiviteter samlet digitalt er smart. Det er fleksibelt og nemt for kunder og medarbejdere. Ulempen er, at det er sårbart. Ofte skal der ikke mere end en ødelagt harddisk eller en hacker til, før man har mistet alt.

I 2016 viste en rapport, som DKCERT lavede for Digitaliseringsstyrelsen, at kun 40 procent af danskerne tager backup af deres private data. Som virksomhed kan manglende backup være en katastrofe, hvis alt det, der skal bruges for at drive virksomheden effektivt forsvinder. Hos Open Company laver vi backup for virksomheder i mange forskellige størrelser. Ring eller skriv og lad os stå for jeres backup. Vi er med jer hele vejen – også den dag, der bliver brug for jeres backup. Så er I lynhurtigt tilbage på sporet og kan fortsætte, hvor I slap.

Årsagerne til, at der kan blive brug for en backup kan være mange og helt ude af din virksomheds kontrol: tekniske problemer, vandskader, uheld og mange andre. Det er ikke til at forudse, hvad der sker i morgen. Din virksomhed kan blive ramt af et ødelæggende skybrud eller en medarbejder kan tabe computeren på gulvet på vej til frokost. Med en backup er du sikker på, at det du har taget backup af altid kan genskabes. Heldigvis behøver du ikke huske på at tage backup. Med Open Companys løsning kan det ske helt automatisk og i intervaller, du bestemmer. Så bliver det ikke nemmere.

En stor del af arbejdslivet foregår væk fra computeren på enheder som smartphones og tablets. Det har vi taget højde for, så med backup fra Open Company er alle dine enheder dækket ind. Vores priser er gennemskuelige og I kan altid skrue op eller ned for jeres behov for backup.

Lad Open Company løse jeres behov for backup. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.