Ved arbejdet med persondata er det interessant at se på virksomhedens mail løsning, hvor hovedparten af virksomhedens kommunikation foregår og det er samtidig oftest der hvor at de fleste aktuelle persondata er laget.

Offentlige myndigheder og mange private virksomheder har en politik om at deres mails skal journaliseres inden for et bestemt antal dage.  I Open Company arbejder vi med den forandring der skal til, for at jeres virksomhed er klar til de nye udfordringer. Derfor har vi fået Christian Richter-Pedersen, Direktør i XENOsecure til at holde et indlæg om Email sikkerhed:

”Jeg kommer ind på hvor stor EMAIL teknologien er på internettet ift. alle andre typer for trafik. EMAIL er samtidigt en ret gammel teknologi og har dybe faldgruber. Vi kommer ind på hvad truslerne er for virksomhedernes email udsendelser. Ved hjælp af et eksempel dykker vi ned i forløbet af et ransomware angreb og ser på de konsekvenser som dette har for virksomhederne. Langt de fleste virksomheder – formodentlig op imod 99% – mangler at sikre deres email systemer tilstrækkelig, selvom der bliver indkøbt dyre firewalls og spam filtre.”

XENOsecure beskæftiger sig hovedsageligt med systemudvikling, backup og hosting samt løsninger for DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance) samt DNSSEC (digitale signaturer). En korrekt opsætningen af netop disse systemer, beskytter dine data på din hjemmeside og i email kommunikation med dine forretningsforbindelser.

Deltag i dette første seminar og få et overblik over de kommende krav, opgaver og hvordan I kommer i gang. Seminaret afholdes fredag d. 28. april på La Oficina på Frederiksberg.