Automatisk vedligeholdte infoskærme til skoler og daginstitutioner

Det kan vi opsætte for jer med Screenpublisher.

Screenpublisher er det dansk brugervenligt system til administration og opsætning af indhold på infoskærme. Vi har specialiseret os i infoskærme til bl.a. skoler og daginstitutioner og tilbyder en unik integration til SkoleIntra, SkoleTube, Alia m.fl. Med Screenpublisher kan der opsættes automatisk vedligeholdte infoskærme, hvor information om Skemaændringer, Elev fødselsdage, Aktiviteter mv. hentes direkte fra SkoleIntra. I en travl hverdag, hvor der ikke nødvendigvis er tid til tilpasning af indhold hver dag, sikrer det, at der altid er opdaterede infoskærme at se informationer på. En Screenpublisher løsning er desuden fuldt supporteret, fra hardware til online system og vores support-team sidder klar til at hjælpe.

Open Company er Premium Screenpublisher Partner og har været med fra starten i udviklingen af vores integration til SkoleIntra, som de fleste skoler anvender i dag.

Kontakt os for yderligere information og en snak om netop jeres ønsker og behov. Vi kommer rundt i hele landet og installerer vores infoskærmsløsninger og har måske allerede et par installationer i jeres område. Ønsker information om referencer eller eksempler på design og opsætning, hjælper vi også meget gerne med det.

Ovenfor et eksempel på infoskærmsopsætning med integration til SkoleIntra skemaændringer og kalenderudtræk.