NYHED: Hand Sanitiser station

Digital Signage er remote kontrolleret distribution og afspilning af digitalt indhold, som TV programmer, reklamer, menuer og andre former for information, på et netværk af skærme. Disse skærme kan variere fra store reklameskilte til en lille monitor med vejroplysninger, hvor man kan have én skærm ét sted eller flere skærme på en række lokationer. Alt dette handler om at ramme ens målgruppe med relevant information.  Digital Signage tillader at man kan sprede et budskab mere dynamisk.

Med en Hand Sanitiser station, kan man sprede budskabet om vigtigheden bag renlighed, hvor man samtidig tilbyder brugeren en direkte adgang til at bruge sprit. Dette gøres igennem en en auto-dispenser, som tillader brugeren at få sprit på deres hænder, uden at skulle røre noget.

Skærmen er vandtæt, så den kan klare miljøer, hvor der er risiko for fugt. Derudover, kan man få skærmen både med og uden touch. Touch skærmen kan bruges, hvis det ønskes der er en interaktion mellem brugeren og skærmen.
Derudover tilbyder vi en mulighed i, at skærmen får en høj belysning, hvis man skal bruge skærmen i et miljø, hvor det kan blive mørkt.

Selve opsætningen af skærmen kan gøres ved, at man enten hænger den op på en væg, eller man kan montere en stander på, så den kan stå selv. Ud fra om man har brug for at bruge denne station i et stort og frit lokale, hvor der ikke er mulighed for en direkte strømindgang, kan skærmen konfigureres med et batteri.

Ved at trykke på nedenstående links, kan du downloade specifikationsdokumenterne for de forskellige modeller, som vi har tilgængelige.

Ikke touch
151SDCAZ                              151SDUAZ                              220SDCAZ                              220SDUAZ

Touch
151SDUAZ-PCAP                              220SDUAZ-PCAP

Læs også følgende, for yderligere information om brug, opfyldning mv.

Brugermanual

 

Ved spørgsmål vedrørende dette produkt generelt eller om pris og tilgængelighed, bedes du kontakte os på:

email@opencompany.dk
Tlf.: +45 70 27 04 15