Open Company er en IT-virksomhed med fokus på sikkerhedsløsninger og rådgivning indenfor IT- og datasikkerhed, herunder GDPR.

Vores team varetager dagligt IT-drifts- og supportopgaver for vores faste kunder og vi hjælper virksomheder med at overholde Databeskyttelsesforordningen (i daglig tale GDPR). Mens opgaven til stadighed er svær for mange den dag i dag selvom det er over 3 år siden Databeskyttelsesforordningen. Vi har arbejdet intensivt med området de sidste 5 år, samt 20 års erfaring med IT- og datasikkerhed og her igennem tilegnet os en god portion praktisk erfaring. Dette kommer vores nuværende og nye kunder til gavn, hvor vi ofte kan komme på plads med dokumentationskrav mv. på ca. en dags tid.

Hvis I også mangler en sparringspartner og lidt hjælp I Jeres virksomhed, tager vi altid gerne et kaffemøde og hjælper med et umiddelbart overblik over eventuelle mangler ifht. lovgivningen. Hvor vi giver et overblik men lige meget et indblik i, hvordan man skal forholde til Databeskyttelsesforordningen.

Vi kan altid kontaktes på enten telefon eller mail.

Vi snakkes ved.