At opsætte og vedligeholde en flot infoskærms præsentation tager tid i hverdagen. Det kan også kræve en god forståelse for design og grafik, at få det hele til at passe sammen. Vi ved at for mange, kan det være en udfordring i det daglige arbejde med infoskærme. Vi har derfor sammensat et nyt produkt og tilbyder nu ”indholdsservice” som et valgfrit tilvalg til jeres infoskærms abonnement. Indholdsservicen indeholder disse ydelser:

  1. Assistance ved opsætning af selve præsentationerne, så de fremstår flot og opdaterede.
  2. Månedstjek af jeres løsning og opsætning af det nye materiale i måtte have.

Vi hjælper bl.a. med opsætning af følgende funktioner:

Screenpublisher infoskærm løsningen kommer med mange funktioner

Prisen for dette er kr. 595,- pr. måned ekskl. moms samlet for en Screenpublisher konto med op til 5 skærme. Vi starter med at opsætte ny baggrundsgrafik, hvis der er behov for dette.

For bestilling eller mere information, kontakt os på email@opencompany.dk


HAR DU PROBLEMER MED DIN INFOSKÆRM?

Har du problemer med din infoskærm vil vi hos Open Company Support gerne høre om det og få det løst

Vi hører af og til fra kunder, som har haft nogle problemer med infoskærmene i noget tid, men som ikke har fået gjort noget ved det. Det synes vi er en skam. Det kan være noget med Screenpublisher systemet og opsætningen her, det kan være hardwarerelateret eller måske noget med netværket. I alle tilfælde vi vil RIGTIG gerne høre fra jer, hvis der af den ene eller anden årsag er noget I har udfordringer med. så får vi set på problemet og prøver at få det løst.

I kan altid kontakte os på support@opencompany.dk