Profil

Open Company er en dansk IT-virksomhed med fokus på enterprise- og sikkerhedsløsninger.

Vores arbejdsområder er indenfor Open Source software og IT-sikkerhed, samt løsninger for kommunikation, siden 2001 hvor vi dengang var blandt de første herhjemme, til at basere en virksomhed på salg af Linux og Open Source løsninger.

I dag er det alment kendt, at vi alle, privat såvel som erhvervsmæssigt, anvender Open Source løsninger i mange sammenhænge. Det er almindeligt med flere forskellige styresystemer i virksomhedernes IT-miljøer, serverrum, på vores PC’ere og mobile enheder. Meget er flyttet ud på eksterne datacentre og det meste er online. Det er bestemt en anden tid, end da vi startede ud og det er bestemt en anden situation, når vi taler IT-sikkerhed.

At sikre virksomhedens og kunders data, adgange til interne systemer eller ens personlige identitet, er blevet et område, som kræver daglig opmærksomhed og løbende ressourcer. Opgaven er for længst blevet mere omfattende, end hvad der kan klares med manuelle processor og arbejdsgange alene. Der stilles krav til stærke IT-løsninger og personale eller samarbejdspartnere, der konstant holder sig opdateret på teknologi og tendenser.

For os i Open Company, har det altid været en mærkesag, at være på forkant med udviklingen. Vi er meget bevidste omkring, at vi konstant må tilpasse og forny os, dygtiggøre os og pleje vores netværk af sparrings- og samarbejdspartnere. På den måde sørger vi for, at vi altid er klædt på til at hjælpe og rådgive vores kunder bedst muligt.

Fra at være overvejende en handelsvirksomhed, med fokus på distribution og forhandling af enterprise software- og hardware, er vi i dag ligeligt en handels- og konsulentvirksomhed. Vores team varetager dagligt IT-drifts og supportopgaver for en lang række virksomheder og uddannelsesinstitutioner i hele landet. Vi udbygger løbende vores sortiment med nøje udvalgte produkter, som vi uddanner os selv og vores forhandlere i. Vores knowhow og erfaring skaber et solidt fundament, som vi anvender i vores daglige arbejde.