Digital Signage

Hos Open Company er vi eksperter i Digital Signage – dvs. alle former for digitale infoskærme. En effektiv informationsskærm kræver ikke bare en solid skærm, der kan holde til det meste, men også en solid PC-enhed og et stabilt system til at kunne organisere, præsentere og overvåge systemet, så informationerne bliver afviklet gnidningsfrit hele tiden. Kontakt os i dag for en snak om, hvordan en eller flere infoskærme kan hjælpe din virksomhed. Vi hjælper med alt lige fra opstilling til den tekniske opsætning og vedligeholdelse.  Den rigtige kombination af hardware og indholdssystem kan gøre en forskel for såvel dine kunder som medarbejdere. Kunderne får den viden, de har brug for med den helt rigtige timing og det giver dine medarbejdere mere tid til andre opgaver.

Vi leverer Digital Signage-løsninger til mange forskellige typer virksomheder som eksempelvis kontorer og skoler. Vi kan derfor rådgive i den mest optimale løsning for netop din virksomhed og det miljø det skal fungere i. Måske skal skærmen være meget modstandsdygtig eller måske skal Infoskærmsafspilleren kunne afvikle selv de mest krævende grafiske opgaver.

Digital Signage installationer skal ofte sidde på steder, der ikke er så nemme at komme til på grund af skjult montering og så videre. Det tager vi selvfølgelig højde for og leverer kun produkter med lang levetid og høj modstandsdygtighed. Vi ved, at udfald kan være et stort problem for din virksomhed, kunder og medarbejdere. Tag en uforpligtende snak med os om, hvilke produkter, der passer bedst til din virksomheds behov.

Uanset om du har behov for mange skærme, der viser få funktioner, en enkelt skærm til receptionen eller venteværelset eller har mere komplekse behov, finder vi den optimale løsning til dig. Der er ingen standardløsninger. Alle virksomheder har forskellige informationer, der skal præsenteres på den bedste måde.

Open Company har leveret alle former for Digital Signage til virksomheder i mange forskellige brancher og i alle størrelser. Vi vil også gerne finde den perfekte løsning til din virksomhed. Kontakt os her.