infoskærm løsninger

Vi er total leverandør på infoskærm løsninger, fra opsætning og hardware / skærme til system, undervisning og efterfølgende grafik / indholdsarbejde.

Screenpublisher infoskærmsystem

Screenpublisher abonnement

Abonnement

Vi er forhandlere af det populære infoskærmssystem Screenpublisher. Med Screenpublisher kan man via online-login opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.

Hvis du er interesseret i Screenpublisher, tager vi dig gerne ved hånden. Vi tilbyder en gratis gennemgang, hvor vi præsenterer systemet via et kort online møde og her kan høre mere om Jeres behov.

Priser fra kr. 890,- / mdr. ekskl. moms.

screenpublisher indholdsservice

Indholdsservice

Nogle synes det er udfordrende at komme i gang med indhold til infoskærmene og svært at få det til at se præsentabelt ud. Her kan vi hjælpe. Vi hjælper med grafik og opsætning som en del af vores indholdsservice, så I kan bruge tiden på andre opgaver, mens jeres skærme altid er opdaterede og interessante at se på.

Når man vælger at publicere informationer på en skærmløsning, er det vigtigt, at indholdet altid er opdateret og relevant.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige skærm og hardware til dit behov

Vi kan levere forskellige typer og størrelser af skærme, afspiller- / PC enheder samt tilbehør. Har din virksomhed brug for skærme som kan tåle støv eller kulde, skal være hærværksbeskyttet eller været monteret mod sollys i butiksvinduet?

Eller mangler du skærme til receptionen eller mødelokalet? Vi hjælper dig med det rigtige hardware.

Skærme til udendørs brug

Skærme der kan tåle al slags vejrforhold og beskyttes mod herværk

Receptionen

Skærme til receptionen eller indgangspartiet

Kantinen

Skærme med informationer for medarbejdere

Produktion miljø

Skærme som tåler støv, vand etc.

Vi servicerer +100 infoskærms kunder.  Se et lille udpluk, af vores nuværende kunder:

Foss logo
Foss logo
Foss logo

Lidt mere om Screenpublisher og vores rolle

  • Vi er Premium forhandlere af Screenpublisher infoskærmssystemet og varetager til daglig både Salgs- og Supportopgaver for dem.
  • Screenpublisher er en professionel, web-baseret service til opsætning og administration af indhold på organisationens infoskærme.
  • Vi kan levere en komplet løsning inklusiv online administration, Digital Signage skærme, afspiller PC’er samt tilbehør og undervisning.
  • Med Screenpublisher kan man via online-login opsætte indhold med billeder, video, tekstbeskeder, opdateringer fra Facebook, YouTube, nyheder via RSS-feeds, gallerier fra Instagram, kalender og meget mere.
  • Screenpublisher tilbyder brugerstyring, booking, styring på afdelingsniveau samt mulighed for at integrere til en lang række andre systemer, skulle dette være et ønske.

Se komplet liste over standard funktioner på screenpublisher.com